fbpx

Om os

Vi elsker eventyr
- og frihed :)

CAMP ON TOP har fokus på professionel udlejning, rådgivning og salg af bl.a. tagtelte. Vi ønsker at skabe nye og innovative måder at tænke oplevelser, feriemåder og overnatninger på. Vi bestræber os på at gøre det nemt og bekvemt for dig at tage på eventyr, uanset om det er en kort eller længere tur.

Med et tagtelt kan du tage hvorhen, du vil. Det giver friheden til selv at bestemme ferielængde, rute, tempo og de oplevelser, der passer bedst til dig og din familie.

Convenience handler om at gøre livet nemmere – det er vi store tilhængere af.
Er du til storby eller friluftsliv, skal det være en nydelse at kravle i seng og få en god nats søvn uden for meget besvær, så har vi fundet løsningen for dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej til dit næste eventyr.

Vi var hooked fra første sekund…

Vi har altid elsket kør-selv-ferier og friheden forbundet hermed, men priserne på hotelovernatninger, krav til ind- og udtjekning og besværet med at slå et telt op, var mest et nødvendigt onde. Så da vi første gang hørte om tagteltet, tænkte vi: “det er smart”. Omvendt virkede det næsten for godt til at være sandt. Derfor var det også med en vis portion skepsis, vi monterede teltet på bilen og kørte afsted.

Men vores skepsis blev hurtigt gjort til skamme. For det var befriende nemt; nemt at slå ud og nemt at pakke sammen. Vi var uafhængige af tidspunkter og adresser og kunne bare bevæge os frit, lige som vi havde lyst, hvor vi havde lyst, og hvornår vi havde lyst.

Vi var hooked fra første sekund.

Vi elsker at tage afsted med vores tagtelt, da vi kan kombinere flere ferieformer og interesser i én tur. Den ene dag parkerer vi bilen og nyder en dag i storbyen med dejlig frokost på café, slentretur på strøget og et godt glas vin. Den næste dag parkerer vi ved vandet, går lange ture, står på SUP boards, laver mad over trangiaen og nyder stjernehimlen fra teltets store vinduespartier.

Tagteltet har virkelig ændret vores ferievaner til det bedre. Det giver os frihed og fleksibilitet som aldrig før.

Hvem står bag CAMP ON TOP

Det gør vi, Lotte og Rolf. Lotte elsker storbyferier, caféliv og lange gåture. Rolf er mere outdoor-typen og synes, det er megahyggeligt at lave mad over en Trangia og geare ned efter en travl hverdag. Når vi tager på tur, kombinerer vi de to ting, hvilket gør, at vi altid får de fedeste oplevelser fra begge verdener.

Lotte og Rolf har tilsammen fire børn, som også elsker spontane oplevelser, om det er en hel weekend eller blot en dag ved stranden. I de børnefrie uger kan vi godt finde på at overnatte i teltet, selvom vi skal på arbejde dagen efter. Det er nemt og dejligt at vågne op i naturen og være klar til en ny arbejdsdag. Fælles for os alle er, at vi elsker gode oplevelser og friheden til selv at bestemme.

Tillykke, I har fået en
ny ferieform i værktøjskassen

 

Book i dag