TA’ DIT TAGTELT MED TIL VAN LIFE & BARBEQUE 2022

TA’ DIT TAGTELT MED TIL VAN LIFE & BARBEQUE 2022

Af Lotte Gaardboe i Inspiration

Oplev en weekend med super stemning, flotte vans og fantastisk natur.

Vi er klar til at udstille med vores tagtelte til endnu et “VAN LIFE & BARBEQUE” træf på Vejers Strand Camping i weekenden 5-8 maj 2022.

Som noget nyt i år stiller Vejers Strand Camping et lille område til rådighed, med plads til ca. 20 biler med tagtelte.
Så har du lyst til et lille tagtelt-træf sammen med en masse ligesindede tagtelt/vanlife-entusiaster, så har du nu mulighed for det! Område ligger ikke langt fra en servicebygning, og der er mulighed for, at der kan tændes op til grill fredag aften.

Pris for deltagelse:
100 kr. pr. voksen pr. nat
50 kr. pr. barn pr. nat

Ønsker du en plads til Tagtelt-område, skal du sende en mail til info@campontop.dk eller ringe til os på tlf. 42504292 – deadline hertil er 31/3. Herefter vil du få en mail med en bekræftelse, hvorefter Vejers Strand Camping sender dig en booking – alle er velkommen!

Har du ikke selv et tagtelt, men ønsker at opleve en weekend i et unikt Van Life miljø, så kan du nemt leje et tagtelt på www.campontop.dk – Book dit tagtelt her

Har du et tagtelt med, men ikke ønsker at ligge på Tagtelt-pladsen, skal du blot booke direkte hos Vejers Strand Camping.

Det bliver en hyggelig weekend med mulighed for at dele erfaringer, idéer og hvor nye venskaber kan spire.

Er du nysgerrig på tagtelte så kig forbi CAMP ON TOP. Vi udstiller med et par af vores populære tagtelt modeller samt lidt af det Outdoor udstyr, som er godt at have med, når man rejser simpelt.

Vi er på pladsen både fredag og lørdag d. 6 -7 maj 2022.

Læs mere om hele arrangementet her

Se videoen fra VAN LIFE & BARBEQUE 2021