Danmark er klar til dig

Danmark er klar til dig

Af Lotte Gaardboe i Inspiration

Vi ved godt, det kan være fristende at hoppe på et fly og tage til Sydens varme himmelstrøg, når ferien står for døren. Men faktisk har Danmark alt det, vi elsker – inden for overskuelig rækkevidde.

Vi har smuk natur, spændende kultur, fantastisk arkitektur, sjove aktiviteter, attraktioner, restauranter, seværdigheder og vand hele vejen rundt. Ferie i Danmark er hygge og afslapning med dem, du holder af. Du kan læse mere om alt det, Danmark har at byde på, og planlægge din ferie i Danmark – Se guiden fra VisitDenmark

Sandstrande, bøgeskove og storbyer

Noget af det unikke ved Danmark er vores alsidige natur. Vi har frodige skove med gangbare skovstier, lange, smukke kyster, flade marker og parker med det grønneste græs, høje bakker med fantastisk udsigt og skønne badestrande – alt sammen max. et par timer væk.

Derudover har vi storbyer, betagende slotte, gamle, brostensbelagte gader, gastronomi i verdensklasse, maritime miljøer og masser af friluftsliv, som bare venter på at blive udforsket og oplevet.

Friluftsliv er for alle. Du behøver hverken være erfaren vandrer, bjergbestiger, dykker eller mountainbiker for at nyde godt af den danske natur. Med et par gode kondisko og tøj, der passer til vejret, er du godt på vej. Du vil hurtigt opleve, hvor fantastisk det kan være bare at gå og sanse. Hvem ved – måske bliver du hooked?

Friluftsliv er supersundt, fordi det er aktivt og giver en masse frisk luft. Og så stimulerer det vores sanser, når vi observerer, lytter, mærker og dufter til naturen. En supergod ferieform for hele familien.

Betyder det så, at I skal gå 20-30 kilometer om dagen? Overhovedet ikke. I kan også bare nyde en dag på stranden, en tur ind at shoppe, en dag, hvor I bare daser og spiser dejlig mad, eller en dag med kortspil og lege.

Med et tagtelt på bilen er det hele muligt. På én og samme ferie.