“Champing” … dvs. noget med camping på den ULTRA fede måde

“Champing” … dvs. noget med camping på den ULTRA fede måde

Af Lotte Gaardboe i Inspiration

Ta’ afsted ud i det blå på en fantastisk rejse rundt i Danmark eller Europa med jeres tagtelt på toppen af bilen. Smid en flaske champagne eller to i køletasken, kør afsted, og placér jeres “penthouse” lige, hvor I vil…

Spis morgenmad i Esbjerg og frokost i Tisvilde, og overnat i Marielyst, hvor der er godt gang i nattelivet. I kan også bare nyde udsigten ud over en af Danmarks bedste strande med et glas bobler i hånden. Nyd friheden ved helt selv at vælge, hvor I vil spise, sove og opleve.

Det er ren luksus, hvis du spørger os!

At rejse med et tagtelt er superfleksibelt. I rejser nemlig rundt i jeres egen bil med al jeres bagage, så I skal ikke pakke en masse ud, før I er klar til at sove. Når teltet er slået ned, kan I komme rundt overalt. Præcis som at have en almindelig tagboks på taget af bilen.

Er I på roadtrip ned gennem Europa, giver tagteltet mulighed for at stoppe op og overnatte undervejs på turen, når I bliver trætte. Ikke noget med at køre i 24 timer i træk eller at sove siddende oprejst i bilen på en skummel parkeringsplads. Med tagteltet er I heller ikke afhængige af deadlines eller ind- og udtjekningstider på hoteller og hostels. I kan tage det hele i jeres eget tempo og gøre overnatningen til en aktiv del af rejsen. Når I har været på tur hele dagen, oplevet en masse og har brug for at slappe af; så kan I bare slå teltet ud, smække benene op og nyde udsigten fra tagteltets store vinduespartier med et glas iskoldt bobler i hånden.

What’s not to like!