fbpx

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Camp on top ApS

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

info@campontop.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på campontop.dk er Camp on top ApS, Viborgvej 11 F, 7800 Skive – CVR: 42159336.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma. Pt. sælger vi dog ikke fysiske varer med forsendelse.

Vores webshop er hostet gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vores betalingssystem leveres af PensoPay A/S.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@campontop.dk

Du ved det ikke endnu
– men du bli’r (kæmpe) fan…

Hvis du ikke har prøvet et tagtelt før, så kan det måske lyde kompliceret, besværligt og svært. Men sandheden er, at det er det slet ikke. Og når du først har prøvet det én gang og set, hvor let det er, vil du elske det!

Vi bestræber os på at gøre det nemt og bekvemt for dig at tage på eventyr. Derfor hjælper vi dig med at montere dit tagtelt på bilen, når du lejer hos os. Det eneste, du skal sørge for, er at have installeret de rette tagbøjler på bilen. Når først tagteltet er monteret, er det bare at trille afsted – hvorhen du vil, og hvornår du vil.

Danmark er klar til dig

Af Lotte Gaardboe
Vi ved godt, det kan være fristende at hoppe på et fly og tage til Sydens varme himmelstrøg, når ferien… Læs mere

Vi er blevet forhandler af THULE

Af Lotte Gaardboe
Endnu et tagtelt mærke er landet hos CAMP ON TOP. Thule tagtelte er fremstillet til enhver sæson, ethvert forhold… Læs mere

Ikke noget campingudstyr? Intet problem – læs med her

Af Lotte Gaardboe
Rejs simpelt, og tag kun de mest essentielle ting med. At holde ferie med et tagtelt indebærer ikke nødvendigvis en… Læs mere

Mød os til VW California Day

Af Lotte Gaardboe
Mød os til VW California Day Læs mere